CNC Panel Saw Mesin motong

Katerangan pondok:

Modél: GCP26 / GCP32 / GCP38

bubuka:


Rincian produk

Tag produk

CNC Panel Sawboga kinerja alus teuing jeung applicability lega, sarta bisa loba dipaké dina dewan dénsitas, dewan partikel, dewan serat sedeng, dewan gips, batu jieunan, plexiglass, dewan inti badag, dewan pituduh lampu, dewan aluminium, dewan aluminium-plastik, circuit board, dewan kai padet Tungguan motong precision pelat.

Rincian mesin:

GCP26 - 1

spésifikasi:

Modél GCP26 GCP32 GCP38
Sawing panjangna 2600 mm 3250 mm 3850 mm
Ketebalan sawing 85/100/120mm 85/100/120mm 85/100/120mm
Dia.Tina sabeulah ragaji utama 355/400/460mm 355/400/460mm 355/400/460mm
Axis dia.tina sabeulah ragaji utama 30/60mm 30/60mm 30/60mm
Laju puteran sabeulah ragaji utama 3950/4500 rpm 3950/4500 rpm 3950/4500 rpm
Dia.tina grooving sabeulah ragaji 180 mm 180 mm 180 mm
Axis Dia.tina grooving sabeulah ragaji 25,4 / 30 mm 25,4 / 30 mm 25,4 / 30 mm
Laju puteran sabeulah ragaji grooving 6300 rpm 6300 rpm 6300 rpm
Saw gerbong laju maju 0-120 m / mnt 0-120 m / mnt 0-120 m / mnt
Saw angkot deui laju 60-120 m / mnt 60-120 m / mnt 60-120 m / mnt
Motor ragaji sirah 7,5/11 kw 7,5/11 kw 7,5/11 kw
Grooving saw motor 1,5kw 1,5kw 1,5kw
Saw carriage drive motor 2,2kw 2,2kw 2,2kw
Motor dahar otomatis 1,2kw 2kw 2kw
Motor nyorong 2kw 2kw 2kw
Tekanan tinggi blower motor 2,2kw 2,2kw 2,2kw
Total kakuatan 17/21kw 21/27kw 21/27kw
Laju dahar otomatis 0-120 m / mnt 0-120 m / mnt 0-120 m / mnt
Tekanan operasi 5-7 kg/cm 5-7 kg/cm 5-7 kg/cm
Jangkungna workbench 950 mm 950 mm 950 mm
Beurat bersih 5000 kg 6000 kg 7000 kg
Ukuran (L * W * H) 5500 * 5600 * 1700mm 6100 * 6200 * 1700mm 6700 * 6800 * 1700mm

TheCNC Panel Sawmangrupa alat otomatis, positioning otomatis tur alat dahar otomatis, nu bisa motong pelat dina bets sarta ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas.Ieu mangrupakeun operasi terpadu lalaki-mesin.Pagawe ngasupkeun data ukuran diperlukeun pikeun motong dina layar toél, mimitian mesin, sarta mesin ngalir otomatis, nu akurat bisa motong dewan, éféktif mastikeun yén tungtung sawing dewan gembleng, ngaronjatkeun efisiensi gawé, sarta gampang pikeun ngajaga.Ieu mangrupikeun alat anu saé pikeun ngagentos gergaji méja ngageser sareng gergaji reciprocating.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali